Hot Diamonds is hier!

Een daverend applaus barst los en het stadion barst bijna uit zijn voegen. Waan jezelf in het stadion tijdens de Olympische spelen. Hetzelfde gevoel brandde bij ons van binnen toen wij de Hot Diamonds binnen kregen..

smartphone telefoon hot diamonds

De fruitkasten van Pariplay zijn moderne fruitkasten welke begin jaren 2010 vooral populair waren en tegenwoordig nog worden gemaakt. Pariplay kansspelen zijn de prilste type fruitkasten zoals de hot diamonds. De Pariplay fruitmachines zijn uniek omdat iedere bezoeker ze voor relatief lage inzetten kunnen spelen op de mobiele telefoon. Pariplay biedt een compleet assortiment smartphone gokkastn aan, waardoor het makkelijker wordt om de spellen van Pariplay overal te spelen. Daarnaast biedt Pariplay de mogelijkheid om te betalen door middel van de eigen mobiele telefoon.

Hot Diamonds

Speel ook eens bij: quasar gaming

Er zijn natuurlijk ook zeer zeker vele kaartspelen die duidelijk wel het karakter hebben van kansspelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere het bij iedereen bekende poker spel en black jack. Deze spelen zijn enorm populair in de casino’s en ook hierbij worden grote bedragen gewonnen en ook verloren. Deze twee spellen zijn ook enorm populair bij vriendenavondjes met natuurlijk een borreltje erbij. Ook worden ze veel op de computer gespeeld zowel offline als online worden er wereldwijd spannende spelletjes aangeboden in allerlei verschillende leuke varianten. Dit kan natuurlijk gratis maar ook kan er met echt geld gespeeld worden. Ook op mobiele telefoons is er een enorme groei van populariteit van dit soort spellen. Aangezien de mogelijkheden van de huidige mobieltjes nog steeds enorm groeit worden ook de spellen geavanceerder en is het mogelijk om tegen tegenstanders over de hele wereld te spelen, dit maakt het spel steeds leuker en ontstaan er contacten tussen alle lagen van de wereldbevolking.

fruitautomaten.org logo met copyright

Meer mobiele fruitautomaten:

Cool diamonds
diamond monkey
Diamond cats
Diamonds on fire