pinocchio 3D videoslot

Pinocchio heeft 5 rollen en 15 winlijnen . U kunt inzetten van 2cent tot €1 op elke winlijn . Klik op de brandstapel / line '+' en '-' knoppen te verhogen of verlagen van de grootte van uw inzet per lijn. Klik op de Lines ' + ' en ' - ' toetsen om het aantal regels die u wilt afspelen . Klik op 'spin ' om uw spel te starten . Aangezien wij vandaag ook nog een nieuwe post willen doen, posten wij pinocchio. Een erg leuke videoslot van Betsoft, speel in 3 unieke werelden, deze 3D videoslot is zeker de moeite waard!

pinocchio

Munt Uitbetalingen Wat opvalt aan Fey's in vergelijking met de andere soort gelijke apparaten uit die tijd is dat zijn machine was de eerste machine was die ontworpen was om uit te betalen in munten. Zijn gokautomaat had drie rollen en op elke rol waren tien symbolen gedrukt . De symbolen waren hoefijzers , schoppen, ruiten , harten en klokken. Drie klokken op een rij betekende, de hoofdprijs winnen. Deze machine zou bekend komen te staan als een "Pinnochio" machine.

pinocchio

Nu ook bij: quasar gaming

Online fruitautomaten

Het kopen van punten om te spellen op de fruits4real gokautomaten is heel eenvoudig. Het geeft natuurlijk extra veel spanning om op dit soort videoslots te games, niettemin het heeft wellicht ook nadelen. Het is ook leuk om samen met iemand anders op de videoslots in een online gokhal te gaan spelen. Want buiten dat een beginnende gokker videoslots kosteloos kunt spelletjes om ervaring op te doen kun je ook gewoon leuk spelen. Wat ook leuk is om te gokspellen zijn fruitautomaten waar bij een speler een vergoeding gokspel kunt vrijspelen. Nergens anders en alleen bij fruits4real ontvang je tot zelfs 60% extra! Betsoft Gokkasten presenteert met trots de heetste fruitmachine online. Inzet 1, 5, 10 of 20 credits te draaien. Op inzet 20 kan je activeren de thermometer multiplier. Win tot 40 keer uw winst! Het gevoel hot hot hot. De extra 10% krijg je altijd van ons wanneer je betaalt met iDeal. Daar doen wij namelijk niet moeilijk over. Bij fruits4real kun je spelen, extra geld verdienen en boven alles: winnen! Kom snel! Als bezoekers de gokautomaten vrij kunnen spelen geeft dat een groot voordeel, omdat je het gokspel kunt leren kennen. Het voordeel van het online medium is dat een beginnende gokker videoslots voor niets spelen kan en ook de speelhal fruitautomaten kosteloos. Omdat de gokkasten van fruits4real Extra prijzen hebben, hoe kan het ook anders, hier zijn Mega Jackpots om voor te spellen. fruits4real videoslots bieden een veilige omgeving om on-line te spelen op kansspelen. Deze gokmachines bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van veel alternatieven en daarnaast een uitgebreid assortiment aan fruitkasten.