Frankenslot`s monster

Weinig aanbieders kunnen concurreren met Fruits4real als het gaat om het uitbrengen van geweldige nieuwe 3Dgokkasten. Fruits4real is de huidige leider in de online gokkasten industrie en ze blijven de spelers over de hele wereld verbazen met elke van hun nieuw gelanceerde spel.

Karakters uit de frankenslot`s monster videoslot

Munt Uitbetalingen Wat opvalt aan Fey's in vergelijking met de andere soort gelijke apparaten uit die tijd is dat zijn machine was de eerste machine was die ontworpen was om uit te betalen in munten. Zijn gokautomaat had drie rollen en op elke rol waren tien symbolen gedrukt. De symbolen waren hoefijzers , schoppen, ruiten , harten en klokken. Drie klokken op een rij betekende, de hoofdprijs winnen. Deze machine zou komen te staan bekend als een "Frankenslot" machine. Frankenslot`s monster is een mooie 3d gokkast, waarvan wij al snel het geluid van uitzetten. Het ziet er allemaal prachtig uit, maar de tune wordt dusdanig veel herhaald dat je hier stapel van wordt. De animaties zijn veelbelovend!

frankenslots monster

Nu ook bij: quasar gaming

Online fruitautomaten

Afbeeldingen zijn noodzakelijk om je project het grafisch gewenst effect te geven. Let wel op dat elke afbeelding geladen moet worden. De data die word verzonden naar de bezoeker word al heel snel, heel veel. Door encryptie technieken zoals gzip te gebruiken verminder je de totale grootte van een bestand. Ook door al je icoontjes op een sprite te plaatsen en dan door middel van CSS het juiste icoontje toe te kennen aan een element verminder je bandbreedte. Schaam je niet om hierover onderzoek te doen, minder verbruik is uiteindelijk kostenbesparend waardoor je meer geld kan overhouden. Hoe het werkt: speel je vandaag betaald bij Cineslots? Dan heb je kans dat jij uitgekozen wordt voor een van de Free Spin prijzen. Er wordt onder de betalende spelers willekeurig 10, 25, 50 of zelfs 100 Free Spins verloot! Het maakt dus niet uit welk bedrag je stort: je doet automatisch mee! Het kan dus zijn dat je met een storting van 10 Euro ineens 100 Free Spins ontvangt. Alles kan.
logo frankensteins monster transparant