Betsoft`s magische Alkemor`s tower

Een 3D videoslot in een magische uitvoering, Alkemor staat je bij bij het bereiden van diverse magische dranken. Draai in deze fantastische 3D video slot de juiste combinaties en het 3D geweld komt je meteen tegemoet. Speel voor fun:
alkemors towers

Ook de Alkemor`s tower is bij Quasar gaming te spelen, klik op de button om naar Quasar te gaan. Hieronder de fruits4real versie van Alkemors tower, hier kan je gratis spelen. Maar als je een account aanmaakt kan je om echt geld gokken. Ook op je mobiele apparaat, zo kan je zelfs op de wc geld verdienen! Hoe vreemd wil je het hebben...
alkemor`s tower


  • charmsandclovers
  • enchanted
  • frankenslots
  • great88
  • greedygoblins
  • Pinocchio
  • Safari-Sam
  • speel-betsoft-mobiele-gokkast-good-girl-bad-girl
  • weekend-in-vegas
charms and clovers enchanted frankenslot great88 greedy goblins pinocchio safari sam good girl bad girl weekend in vegas

Andere Betsoft fruitslots:

Naast de Alchemor`s tower en Event horizon hebben wij meer Betsoft gokkasten, maar een keuze uit de slider en speel meteen online. Af en toe kwam ik in de gokhal, ik zeg nu af en toe maar naarmate de verslaving toenam kwam ik daar eigenlijk te vaak. En ik sleurde vrienden mee om te gaan spelen. Destijds kwam ook de Andy Capp uit, persoonlijk een extra reden om nog meer op de fruitautomaten te spelen. Dit was een lachwekkende kast en we hadden met zijn allen veel plezier erop. Om verder te gaan op mijn stelling “speel nooit op een gokkast die net is leeggehaald”, ik zei eerder al niet zo sterk en heel af en toe dacht ik niet zo slim. Zo stonden er een aantal Randomrunner`s in de gokhal en zoals je al verwacht, elke keer als ik daar aankwam waren deze bezet. Meestal waren het spelers die op meerdere gokkasten tegelijk speelden. Die liepen dan heen en weer en bleven bij de kast staan die het meeste gaf. Leuk om naar te kijken en heel vaak werden de randomrunner`s leeg gespeeld. Dan moest een medewerker van de gokhal komen met een emmer vol met geld en werden de buizen weer gevuld. En zelfs na dit vullen bleven sommige van deze gokkasten geven!
jonasband
Ik maakte mee dat iemand een gokkast helemaal leeg speelde, hij moest bijgevuld worden en nadat hij was bijgevuld was hij nog tien minuten aan het “spugen” om de achterstallige prijzenpotten uit te betalen. Daarna ging de speler weg en direct daarna kwam er een nieuwe aan. Ik dacht “die is niet helemaal goed” want hij had gezien hoeveel prijzen de gokkast had gegeven. En die dag werd mijn regel “speel nooit op een leeg gespeelde gokkast” een twijfelgeval voor mij. Je raadt het al, de nieuwe speler had binnen een mum van tijd alle meters vol en weer moest de Jonas Band fruitautomaat bijgevuld worden. Daarom zijn regels ook om verbroken te worden.

fruitautomaten.org logo met copyright

Stakelogic fruitautomaten:

de eerste randomrunner voor je android of iphone mobiele telefoon
Geld gewonnen op de random2wild mobiele gokkast
Speel random2wins op je tablet of telefoon
Veilig speelplezier op je twinjoker fruitautomaat


198,60 euro bonus bij poldercasino
Event Horizon

The tipsy tourist

Weekend in vegas

Charms and clovers

Enchanted

Frankenslot`s monster

Pinocchio

Tycoons