Golden Wild

Vanzelfsprekend is dit slot spiek en span, niets zal jou ontbreken op jou reis naar rijkdom en macht. Maak gebruik van de wild of zelfs de Golden Wild! Klinkt dat niet fancy, want dat is het zeker! De scatter behoord ook tot het spel, je maakt daarmee kans op vele extra’s. De gratis speelrondes worden geregeld uitgedeeld, net zoals de euro’s en zijn altijd welkom.
Tientallen euro’s zijn mooi meegenomen, maar de hoofdprijs kan jou leven totaal op zijn kop zetten.

Wild

Een wilde manier om geld te verdienen, daarvoor heb je de wild nodig.
De wild verschijnt zo nu en dan op de rollen, herken deze feature aan de afbeelding van een zilver zwaard. Winnen is ten alle tijden gemakkelijker met de wild en de winst zal tweemaal worden uitgekeerd.
Jokers
Golden Wild

De Golden Wild is net wat lucratiever dan de wild zelf, dit komt omdat het een zeldzaam icoon is. Deze wild kan alleen verschijnen op de derde rol, van de vijf rollen waarmee gespeeld kan worden. De manier waarop de Golden Wild te werk gaat is totaal hetzelfde als de normale wild, maar levert vier maal de winst op! Een geweldige manier om snel een grote smak geld te verdienen.

Speel vandaag nog mee op de ‘Magic Portals’ gokkast!

Dit is mogelijk bij alle grote online speelcasino’s, meld je daarom direct aan en maak gebruik van alle geweldige extra’s. Heel veel speelplezier en succes!