Blood Suckers

Vampiers leven op bloed, mensenbloed is veruit het lekkerste. Laat je niet afschrikken door deze bloeddorstige creaties en werk je een baan naar de munten. Deze gokautomaaat is van de welbekende maker Net Entertainment, dat beloofd veel goeds!
speel de originele randomrunner bij omnislots
Vanzelfsprekend zijn de symbolen die op de rollen verschijnen, aangepast aan het thema.
Schrik niet van de vampiers waarbij het bloed van de tanden afdruipt, de overige afbeeldingen hebben ook alles te maken met de meest duistere wezens op aarde. Je komt ook geurige knoflookballen tegen, wapens, boeken en nog veel meer. De sfeer bij dit slot is uniek en zuigt je er helemaal in mee, speelplezier staat voorop bij het ‘Bloodsuckers’ videoslot. Deze gokkast kent overigens vijf rollen en drie rijen, om nog maar niet te spreken over het mooie aantal van vijfentwintig winlijnen.

Het ‘Bloodsuckers’ slot wil je graag nog even een handje helpen, terwijl je opneemt tegen de vampiers. Je krijgt de mogelijkheid om gratis spins te winnen, met behulp van de scatter. De wild zal ook goed van pas komen en het bonusspel is uniek en om je vingers bij af te likken.

Free spins
random runner gokkast voor mobiel
Altijd leuk om de rollen te laten draaien, maar als dat gratis kan is het nog beter.
Deze gokkast geeft jou de mogelijkheid om deze gratis speelrondes te winnen, dat kan doormiddel van de scatter. Bij het ‘Bloodsuckers’ videoslot is de scatter te herkennen aan de afbeelding van een ‘Vrouwelijke Vampier’!

Win zomaar tien gratis spins en er wachten dan nog veel meer leuke extraatjes op jou!
Wacht niet langer en speel vandaag nog mee op het ‘Bloodsuckers’ slot!