Crime Scene

De naam Sherlock Holmes zegt iedereen wel wat, de detective uit Engeland. Het is een fictieve personage, maar wereldwijd bekend. Zo zijn er series, films en theaterstukken van deze personage gemaakt. Dit bracht Net Entertainment (grootmacht in het maken van videoslots) op een geweldig idee, zij ontwikkelde het ‘Crime Scene’ videoslot!

Altijd al een moord willen oplossen, dan is dit jou kans en er is nog geld mee te winnen ook. Dit mysterieuze thema doet menig hard sneller kloppen en zit voor raadsels en geheimen. Kom als slimste uit de strijd en pak een grote berg van gouden munten mee.
Het spel
Jokers
Toch is het een zeer leuk initiatief om poker online te spelen. Zo hoef je je niet te verplaatsten naar allerlei vrienden wanneer je eens poker wilt spelen. Natuurlijk heb je online niet de gezelligheid wanneer je in het echt poker zou spelen maar het is wel leuk omdat je kan spelen wanneer je zelf wilt. Op diverse website`s gratis poker zijn er altijd wel mensen die samen met je willen pokeren op hetzelfde moment. En wanneer je echt niemand kunt vinden kan je ook desnoods tegen de computer pokeren, dit is natuurlijk niet zo leuk als tegen echte mensen spelen.