Dead or Alive

Net Entertainment heeft vele spelers blij gemaakt met het ‘Dead or Alive’ videoslot!
Dit heeft een aantal duidelijke redenen, neem bijvoorbeeld de vormgeving.
De vormgeving is totaal aanpast aan het thema, wat op zich al veel spanning beloofd. Om je het gevoel te geven van een duel tussen het leven en de dood, gaan wij terug naar de jaren waarin de Cowboys en Indianen actief waren. Oftewel, het ‘Dead or Alive’ slot kent als thema de Western. De één na de andere film is over deze spannende tijd gemaakt en nu uiteindelijk ook een videoslot. Beleef je spanning van de rondzwaaiende pistolen, de stoerste cowboykleding en de grootste criminelen nu ook in het online casino. Het spel staat overigens onder leiding van de Sheriff, dus kijk uit en blijf kalm!
randomrunner bonus offer
Promo code Prijzenbonus voor 350 euro!

Niet te vergeten, deze slot bevat ook nog een Sticky Wild! Dat is een wild die ten alle tijden vijf gratis speelrondes oplevert, wanneer je het symbool op één van je rollen ziet staan.
De Sticky wild ziet er als volgt uit: Een poster met gezicht van een gezochte crimineel!

Last but not least, de scatter. Dit symbool kan zeer lucratief voor je uitpakken, deze afbeelding levert namelijk gratis speelrondes op. Daarnaast win je met vijf scatters een prachtige geldprijs, dan win je namelijk 2.500 munten.