Welkom bij Fruitkings fruitautomaten

De nieuwste, maar tevens ook de leukste om te spelen is de Mix and Match runner, ook op de bovenste rollen speel je nu net zoals de random runner! Maar liefst 24 fruitautomaten hebben wij van Fruitkings! Wij hebben ze voor jouw op alfabetische volgorde gerangschikt. De organisatie is dus in orde! Wil je jouw favoriete slot ook op de hoofdpagina, of in de top 4 zoals hieronder? Geef ons dan feedback en wij regelen het voor je! De flash aanpak van zoekmachines hebben niet het gewenste resultaat gehad. Voorheen moesten er embended codes omheen, maar hier zijn ze vanaf gestapt. Zodat je maar 1 keer hoeft te klikken op het voorbeeld om de game te starten. Fruitkingsplaza is zoals jackpotslotty gratis voor je mobiel te spelen.

fruitorg intro

Aanbod:

24

Fruitkings beste gratis gokkasten

random runnersuperflush fruitkingsplazaarea51mix and matchrunner

Randomrunner

Hoe kan het ook anders? De randomrunner, de meest gespeelde gokkast van de 20ste en 21ste eeuw. De superflush om zijn opties, Area 51 om zijn lage inzetten en het leuke stop-spel van Mix and matchrunner.

smileyreels gokkastenwheel of fortunerandomrunnermix match

Meest gespeeld bij ons:

Bovenstaande fruitmachines zijn het meest gespeeld op Fruitkings: Smileyreels, Wheel of fortune, randomrunner en Mix and Match.

mix and matchrunnermillionsrandomrunnerarea 51

De keuze van onze bezoekers:

Deze fruitautomaten vonden onze bezoekers van de Fruitkings serie het leukst om te spelen: Op 1 mix and matchrunner, Millions, randomrunner en Area 51


alcatrazapolloarea 51big bonus

Van links naar rechts: Alcatraz, Apollo, Area 51 en Big bonus gokkasten.

green mysterycameleoncaliforniachinatown

Green Mysterie, Cameleon, California en Chinatown

crazy wheeldeep blue seaeightball bonusinca gold

Crazy Wheel, Deep blue sea, eightball en inca gold

lucky holdermix matchmix and matchrunnermillions

Lucky Holder, Mix & Match, Mix and match runner en Millions

randomrunnerreelcash2smileyreelssubzero niet mobile

Randomrunner, Reel cash 2, Smileyreels en Subzero

superflushtropicanavolcanowheel of fortune

Superflush 500, Tropicana, Volcano en Wheel of fortune. Deze gokkasten zijn alleen te spelen op je computer of laptop. Mocht je deze pagina ooit eens in de toekomst bezoeken op je tablet of mobiel telefoon dan zie je een ander aanbod. Registreer voor 20 spelcredits. Hartstikke gaaf die Alcatraz en de mooie Apollo, de vlotte Area 51 en Big Bonus fruitautomaten. Onze keuze is de Area51, waarom? Door zijn relatief kleine inzet heb je toch kans om leuke geld prijzen te winnen. Green Mystery, mysterieprijs. Cameleon spel California openen in Chinatown. Org`s keuze: De chinatown vanwege de vele online winlijnen in het topspel en het gokrad, dit is een top speelautomaat van wereldklasse rechtstreeks in made in..Crazy Wheels 500 te gekke Deep blue sea, de credits Eightballs en de Incagold. Natuurlijk kozen wij voor de Eightball, een hele leuke gokkast met het draaiende gokwiel en 8 rollen boven. Zoals de meeste van onze gokkasten telefonisch te betalen. Lucky Holder spelen Mix and Match en dezelfde Runner, ideal Millions. Deze keuze was ook niet moeilijk voor ons, de Mix and Match runner geeft grote mysterieprijzen. Aangezien wij in Nederland van verrassingen houden is dit kansspel speciaal voor U. Veelgeprezen Randomrunner geld terug bij Reelcash fruitmachine, winmeters Smileyreels en Subzero. Tja deze was lastig, want hier staan vier geweldige fruitkasten in al zijn variëteit, maar toch: De Reelcash, 1 van de twintigste eeuwse verslaving in Noord Holland. De vertrouwde superflush en de getrouwde Tropicana, Volcano Wheel of fortune 500, al eens opgestart? Als je een paar tientjes wilt vergokken dan raden wij de Superflush aan, voor een snelle gok de Wheel of Fortune gevonden in Utrecht en Rotterdamse speelhallen. Wij voelen een match tussen onze spelers, daarvoor zeggen wij uit ervaring dat de randomrunner heel lucratief is, gok eens tientallen euro`s op de random runner en als je eenmaal boven 40 punten hebt gehaald, met tien drukken te gaan, zie je vanzelf of hij wilt geven. Geeft hij in deze tien draaien geen prijs dan is het tijd om een andere gokkast te proberen.

Terminator 2 spelen op je smartphone

Speel nu mobiele fruitautomaten
De allereerste html5 gokautomaat uitgebracht, te spelen op je smartphone gokkast.
Fire and ice
Fire and ice
Weekend in Vegas
Weekend in Vegas
Ook aan de weekend in vegas fans hebben wij gedacht, het is niet noodzakelijk om meteen echt geld in te zetten om met dit spel mee te doen! Naast fruitautomaten ook eens een ander spelletje spelen. Meer informatie vindt u op de cineslots. Wij mixen alles door elkaar!
Dan zijn we de leukste Randomrunner`s natuurlijk niet vergeten online te zetten. Wil je kiezen? Dat hoeft niet, speel meteen beiden met de eerste euro`s op onze rekening!