Wild Fruits

wild fruits

Wild fruits is een gokkast van endorphina, een serie van 4 gokautomaten die wij op deze pagina neerzetten. Alle 4 endorphina`s fruitautomaten lijken op elkaar en hebben hetzelfde thema. De eerste mobiele gokkast van Endorphina is Wild Fruits, start hem op door hieronder te klikken en kijk maar of hij je bevalt. Vergeet hem niet te raten!

Laptop Fruitautomaten

Vruchten en het wilde westen zijn normaal gesproken geen goede mix; in ieder geval niet totdat Wild Fruits door Endorphina werd uitgebracht. Deze video slot game is inderdaad een originele mix van de twee klassieke thema's van het genre.

Android Fruitautomaten Hier vindt u een deel over een premiejager uit het Amerikaanse Wilde Westen op zoek naar de schurkenstaten die vruchten vernielen en amok onder de vreedzame gemeenschappen verspreiden in de dorre woestijn. Dat is nogal een premisse voor een gokkast en Wild Fruits belooft dan ook veel goeds.

Laten we eens kijken of het voldoet aan de hoge verwachtingen van de spelers ...

Er was eens een tijd in het WestenWild Fruits heeft een verhaal dat gaat over cowboys en het Amerikaanse Wilde Westen, en daarom bevindt deze gokkast zich in een saloon, gezien de omgeving.
De achtergrond is vrij eenvoudig aangezien de rollen gewoon over een quasi- uniforme houten achtergrond verschijnen. De salon sfeer kan grotendeels worden afgeleid uit de geluidseffecten en de achtergrond muziek dat speelt terwijl de rollen draaien.

PC Fruitautomaten
De graphics van Wilde Vruchten zijn over het algemeen niet om naar huis te schrijven, maar het plezier, de brandende animaties die bij iedere prijs worden geactiveerd maken een hoop goed.