Android Fruitautomaten

ultra fresh

Ultra Fresh endorphina

Gokkasten klassiekers zijn klassiekers voor een reden: ze zijn makkelijk om te spelen, ze zijn "straight to the point" en ze leiden tot een aanval van nostalgie voor de ervaren spelers - vooral casino-gangers.

Fruitautomaten Ultra Fresh is een van Endorphina's kijk op de klassieke speelautomaten, met een modern design en alle voordelen die komen met de mogelijkheid om een gokkast spel te spelen vanuit het comfort van je eigen huis.

Om erachter te komen of Fruitautomaten Ultra Fresh nog een originele fruitautomaat is, of dat het een beetje extra meer brengt dan een fruitsalade, blijf dan onze review lezen ...

Ultra Fresh is een gokkast met de originele fruitsymbolen en heeft als pluspunt dat je snel kunt gokken. Daarom is alles van zijn uiterlijk doet denken aan een mooi stukje vers fruit op een hete zomerdag.

Fruitautomaten De achtergrond van het spel is helder groen met bubbel-achtige donkere vormen. Alles wordt getoond in 2D, inclusief de rollen symbolen. U ontvangt geen informatie of animaties hier, slechts drie rollen in lichtgele frames met een eenvoudige, kleurrijke achtergrond en dat is het. Geen franjes, voordeel? : meer effectieve speeltijd.

De muziek is vrolijk en aangenaam, met extra geluidseffecten en eenvoudige animaties na elke winnende combinatie. Dat is een eerlijke en eenvoudige mix, wat tamelijk efficiënt en spannend is.

De tweede android gokkast van Endorphina is de Ultra Fresh. De fruit symbolen blijven hetzelfde en de gameplay ook. De graphics zijn zoals normaal verbluffend en ook is de Ultra Fresh gratis en betaald te spelen. Start hem op zonder download op je mobiel en tablet.

ultra fresh