Fresh Fruits

android gokkasten

Fresh Fruits desktop Gokkasten is Endorphina's eerste productie van een klassieke en fruitige gokautomaat thema. En het is een inderdaad een frisse kijk, zoals de traditionele casino symbolen die dankzij moderne instellingen zijn vernieuwd.

Tal van smaakvolle en sappige elementen zijn rijp voor het oprapen in deze Fresh Fruit mix, een mix van oud en nieuw, dat zie je waarschijnlijk niet over het hoofd. Android Gokkasten voor tablet en telefoon.

Dus laten we onze dagelijkse dosis gezonde vitamines en mineralen tot ons komen!

In termen van esthetiek, roept Fresh Fruits zeker om een warme zomerdag. Je zou het niet zeggen op het eerste gezicht, maar naast de voor de hand liggende zomerfruit thema, zult u metallic achtergrond druipend met condensatie opmerken als je speelt. De kleuren zijn levendig, veel groen als het belangrijkste element, maar de vruchten zelf hebben veel verschillende tinten. Watertanden! Android Gokkasten zijn tegenwoordig in html5 geschreven, alle flash fruitautomaten kunnen nu op ieder mobiel gespeeld worden. Een kwestie van flash herprogrammeren door html5.

De muziek en geluidseffecten zijn retro en doet denken aan meer klassieke gokkasten, die veel ervaren spelers zeker zullen waarderen. Over het algemeen, heeft Fresh Fruits een eenvoudige en efficiënte ontwerp dat rechtstreeks naar het punt gaat waar het allemaal om draait: Gokken!

Fresh Fruits. De laatste uit Endorphina`s fruit-serie is Fresh fruits. Gok op je mobiele telefoon net zo makkelijk als op je tablet thuis! Wij zijn altijd bereikbaar mocht je zelf een gokkast online willen zien die je ergens tegengekomen bent. Start Fresh fruits met 1 druk op de knop:
fresh fruits