Hollanders gokken op royal turbo reel

Dat deze gokapparaat royal is genoemd dat kunnen we bij www.fruitautomaten.org wel begrijpen. De Royal TurboReel is zeer zeker royaal en dan wel met zijn prijzen. Dit is weer zo'n niet alledaagse machine die we je met heel veel plezier willen aanbieden. Als je wel eens eerder op een gokmachine uit de cashzino reeks hebt gespeeld, dan ben je al bekend met de wat hogere inzetten. Dit is vaak iets wat sommige spelers wat terughoudend maakt, maar als je even iets verder kijkt, dan zal je ontdekken dat de prijzen tabel dan ook een stuk hoger is als normaal. Dit heft alle verschillen met andere vormen van slotmachines weer op. Het is alleen een stuk leuker als je je win meter op ziet lopen tot een score die wel in de duizenden kan lopen. De Royal Turbo Reel is er dan ook zo eentje waarvan wij het geen slecht idee vinden om hem eerst even voor de fun uit te proberen, zodat je vertrouwd kunt raken met alle opties die dit kansspel te bieden heeft. Royal Turboreel de verrassende reeks van cashzino wordt uitgebreid met deze nieuwe gokkast

fruitorg intro image
turbo reel
royal turbo reel fruitautomaat FULLSCREEN starten

Aantrekkelijke prijzen

Voor deze fruitmachine geldt zeker dat hoe hoger je inzet hoe aantrekkelijker je prijzen. Bij een inzet van tien punten heb je een win lijn en drie rollen die voor je aan het werk gaan. De mysterie bonus is er eentje die bij de Royal Turbo Reel erg interessant is, heb je namelijk drie turbo symbolen in beeld staan dan geeft dit je een mysterie prijs de kan verschillen van tachtig tot wel tweeduizend punten. De turbo symbolen mogen kris kras op de rollen staan. Hierbij komt de automatische hold functie goed van pas. Deze houdt namelijk alle veel belovende symbolen voor je vast, zodat je in je volgende spin meer kans maakt op een leuke prijs. Bij een inzet van veertig punten speel je nog steeds met drie van de vier rollen, maar dan wel met kris kras win lijnen. Bij een inzet van honderdzestig punten per spin speel je met vier rollen inclusief de kris kras win lijnen en bij driehonderdtwintig speel je met alle vijf beschikbare rollen en natuurlijk ook de kris kras win lijnen. Deze royal TurboReel is gratis en voor echt te spelen bij www.fruitautomaten.org. Wij wensen je veel geluk bij deze fantastische slotmachine.

free spins, 250 draaien

Texas Holdem is bekend als kaartspel maar nu hebben wij hem ook als gokautomaat. Drie rollen beneden en vijf boven, je kunt gokken tot en met keer zes van de oorspronkelijke winst. Je kunt meteen het bovenspel spelen door te schakelen tussen eerstgenoemde twee. Tijdmachine heeft alleen drie rollen waarop je zowel het standaardspel als ook het topspel speelt. De maximale inzet is 128 credits.
join oranjecasino