Double Luck Trouble, dubbel zo leuk.

De Double luck Trouble wordt je aangeboden op www.fruitautomaten.org en is er eentje uit de Cashzino reeks. Als je al eens eerder op een gokkast uit deze reeks hebt gespeeld, dan ben je al wel bekend met het feit dat deze aanbieder een wat hoger inzet vraagt dan anders. Je standaard inzet is dan ook al tien punten. Op de Double luck Trouble is dit helemaal niet erg. Wat een super leuke gokkast. Hij beschikt maar liefst over twintig rollen. Om ze allemaal aan het draaien te krijgen moet je dan ook wel een inzet doen van vierhonderdvijftig punten, maar probeer dan maar eens geen enkele prijs te winnen.

fruitorg intro gouden hendel
double luck
Open double luck FULLSCREEN

Welke je wint bepaalt het cijfer

Wij vonden de sensatie van het zien draaien van al deze twintig rollen al een belevenis. Alle win lijnen zijn altijd actief dus je kijkt je ogen uit. De enen na de andere winnende symbolen zie je voor je ogen verschijnen. En dan loopt die win meter lekker vol. Dat is toch waar we het voor doen. Dat heerlijke ratelende geluid van die oplopende scores. Nou op de Double Trouble krijg daar meer dan genoeg kansen voor. Naast al deze twintig rollen is er ook nog een super symbool toegevoegd. Waar mee je meerdere jackpotten kunt winnen. Welke je wint bepaalt het cijfer wat bij de rollen staat. Wij vinden deze gokkast echt een toppertje uit deze serie. Vooral door het enorme aantal rollen wat beschikbaar is. Het blijft een genot om te zien hoe de ene na de andere rol stopt en dan maar zoeken naar welke mooie combinaties er tevoorschijn komen. Ook heb je nog de mogelijkheid om je prijzen te verdubbelen met het alles of niets spelletje, meer valt er over de Double Dutch Trouble eigenlijk niet te vertellen, de gokmachine is zeer makkelijk om onder de knie te krijgen en alles is zeer overzichtelijk opgezet. In ieder geval bieden wij je deze gokkast met zeer veel genoegen aan op www.fruitautomaten.org en hopen dat je met net zo veel plezier hier je slag op slaat als dat wij deden. Veel plezier met de Double luck Trouble en zorg dat je alle twintig rollen op zijn minst een keer hebt laten draaien.

free spins, 250 draaien

Het gemak van het spelen van deze spelletjes trekt ook ieder jaar veel nieuwe bezoekers, zonder angst voor een daling in de nabije toekomst. Met alle innovaties en beschikbaarheid van deze online games, maakt het je afvragen wat er in de toekomst in het verschiet ligt.
join oranjecasino