Beach bucks Club is er een om uit te proberen.

Beach bucks Club is een van de fantastisch mooi vormgegeven machines uit de Cashzino serie die wij je op www.fruitautomaten.org met heel veel plezier aanbieden. Het hele assortiment van Cashzino bestaat uit leuke vernieuwende gokkasten waar je je uren op kunt vermaken. In deze reeks jackpots die wij je op onze site aanbieden is er geen een standaard te noemen. Allemaal hebben ze veel bijzondere functies en spannende uitdagingen te bieden. De Beach club is er eentje waar wij ons enorm goed mee kunnen vermaken. De kast beschikt over een basis spel waar je meteen al uitzonderlijk hoge scores mee kunt behalen. Zo is een van de hoogste prijzen hier al achthonderd punten. De eerste inzet is dan ook wel meteen tien punten per spin. Het spel beschikt over een automatische hold functie in het basis spel waar mee de mogelijkheid wordt gecreëerd om bij je volgende spin de kansen op een prijs aanzienlijk te verhogen. Dit kun je altijd ongedaan maken met de reset button.

fruitorg intro image
Beach bucks gokkast
Speel Beach bucks gokkast in full screen!

Spannende uitdagingen

De gewonnen punten kun je of in je basis meter laten plaatsen of naar je win meter om zo te sparen of direct het top spel te spelen. Het top spel biedt je echt heel veel leuke en vooral spannende uitdagingen. Zo heb je hier bijvoorbeeld al de beschikking tot tien rollen, waarbij je inzetten dan ook heel hoog kunnen oplopen. Namelijk wel tot vierhonderdvijftig punten maximaal. De hoogste prijs die je hier dan ook kunt verdienen is tweeduizend punten. Dit is echter goed te doen met zoveel rollen die je hier aan het werk kunt zetten. Dan is er nog een BC symbool wat staat voor een zogenaamd wild symbool, dit houdt in dat deze voor elk willekeurig winnend symbool staat. Mocht je drie van deze BC symbolen op een win lijn te zien krijgen dan geld hiervoor een mysterie prijs die op kan lopen tot wel tweeduizend punten. Ook wordt je bij deze jackpot nog een wild jackpot aangeboden waarmee je zeker hele leuke dingen kunt verdienen. Wij mogen je dit tropische strand avontuur aanbieden op www.fruitautomaten.org en wensen je veel plezier tijdens het spelen op Beach bucks Club.

free spins, 250 draaien

Vanaf 2015 zijn wij compleet mobiel georienteerd, alle pagina`s zijn omgezet naar progressieve code en sindsdien worden onze pagina`s op verschillende manieren weergegeven.
join oranjecasino