Diamond Dogs


Altijd leuk en nooit vervelend zijn de features, deze helpen jou een handje methet winnen van een leuk geldbedrag. Win los van een mooi bedrag, ook nog eensgratis speelrondes doormiddel van de scatter. Als klap op de vuurpijl wacht erook nog een boeiend bonusspel op jou, daar kunnen vele munten wordenweggekaapt.

Bij het ‘Diamond Dogs’ slot mag er door de speler zelf bepaald worden met welkemuntwaarde er gespeeld zal worden, dit kan met vijftig cent, maar ook met eenenkele cent.
Los van de muntwaarde kan ook het inzetniveau aangepast worden naar jou wensen,speel op niveau nummer één of op niveau nummer vier.

Vanzelfsprekend heb je ook nog de winlijnen, speel met maximaal vijfentwintigwinlijnen. Dit is ook zelf aan te passen, kies verstandig!


Het ‘Diamond Dogs’ videokast heeft een leuk extraatje voor de spelers in petto, ditis het bonusspel. Het spel is erg simpel en toch spannend. Om toegang tot hetbonusspel te kunnen krijgen, moeten er drie afbeeldingen op de rollenverschijnen. Niet zo maar een afbeelding, een afbeelding van een hond met eenfototoestel.

Eenmaal als er toegang is verleend tot het bonusspel, zie jij twaalf honden opeen rijtje staan. Dit zijn de meest bekende en rijkste honden van de wereld!Kies vervolgens drie honden uit en maak daar een foto van. Nadat de keuzes zijngemaakt, zie jij welk bedrag je hebt gewonnen met jou keuze.
Heel veel succes en speelplezier op het ‘Diamond Dogs’ videoslot!pinokkio