Nieuw bij ons de spannende 200 jackpot

Hierbij presenteren wij nieuw op onze site de 200. Weer een leuke gokkast uit de cineslots serie die wij voor je hebben toegevoegd op www.fruitautomaten.org. Op deze gokmachine speel je met twee sets, waar van de onderste drie rollen bevat en de bovenste wel vier rollen. Op de onderste set speel je natuurlijk het basis spel waar je met een credit per keer speelt. De aardigheid hier zit hem in de militaire helmpjes die je nog weer een extra prijs op kan leveren die varieert tussen de twee en de honderd punten. Dit is afhankelijk van hoeveel je van deze symbolen op de win lijn krijgt. De overige prijzen voor het basis spel staan links en rechts van de onderste set rollen. De 200 is ook uitgerust met een kop of munt spel waarmee je met behulp van de twee gelijknamige knoppen mee kunt spelen. Dan kun je er natuurlijk indien je score hoog genoeg is er ook voor kiezen om het top spel te spelen. Je gewonnen punten kun je overigens gewoon naar de bovenste win meter plaatsen door op de knop start save te drukken.

fruitorg intro image

Switchen in modus

beachclub

Heb je hier eenmaal genoeg staan druk je op de knop switch game en dan kom je vanzelf in de eerste modus van het top spel terecht hier betaal je vijf punten per draai en maak je kans op de prijzen die in de tabellen naast de bovenste rollen staan. Je speelt nu met drie van de vier aangeboden rollen. Het volgende level in het top spel kost je dan tien punten en nu maak je dan ook kans op een extra wild bonus. Vervolgens kun je ook nog weer wisselen naar tien punten inzet per keer. Nu ga je met alle vier de rollen van het top spel spelen en maak je dus nog meer kans op mooie prijzen in op deze leuke slotmachine. En de laatste optie in dit rijtje, hiermee kun je met twintig punten per draai spelen en heb je tevens weer de extra kans op de wild bonus. Komt je winmeter boven de tweehonderd punten uit, dan worden deze automatisch naar beneden verplaatst. Dit is een leuk goed speelbare gokkast waar zeker de liefhebbers van de film met bijna de zelfde naam een boel in zullen herkennen. Veel plezier met deze nieuw toegevoegde gokkast.

fruit4reals power win

Power win is gebaseerd op de verbluffend mooie roos, een zigeuner waarzegster, die zal kijken naar uw toekomst door gebruik te maken van haar kristallen bol, tarot kaarten en meer. Nadat ik erin geslaagd was om mijn ogen uit de buurt van de prachtige Rose te scheuren, kon ik niet genoeg krijgen van de geweldige graphics van de set, doorspekt met authentieke lekkernijen en de vleermuizen vliegen rond de avond lantaarn, ieder op zijn eigen orbitale natuurlijk om de beelden van de munten en kaarten (geen digitale displays voor deze Gypsy!) die de gekozen muntwaarde geven, het aantal lijnen te spelen en inzet per lijn. Ik kon niet stoppen met genieten van de manier waarop ze van de ene waarde naar de andere waarde ging!
join oranjecasino