12 bioscoop gerelateerde gokkasten

Wij hebben 12 cineslots geplaats, caramba heeft zijn naam veranderd in Bellmark games. De webdesigners hebben een aanbod gekregen voor het plaatsen van slotautomaten van deze fabrikant. Wij zeggen dat wij Europa`s grootste zijn, dus konden we niet weigeren. Ook deze werden geplaatst. Alle 33 stuks, alhoewel sommige al eerder geplaatst zijn op andere pagina`s. Toch zitten er ook een paar plaatjes tussen zoals je wellicht al hebt gezien. Over plaatjes gesproken, klik erop en bekijk de informatie om de gebruiksaanwijzing te lezen. Wij wensen u veel plezier met het spelen van deze slots! Gek van grote plaatjes? Bezoek dan onze Cineslots art pagina

intro image
The sound of fruitThe lord of the reels

De Men in very Black Dark Suits, Indiana Smith Jonas Band en Gigantic zijn afgeleide van bioscoophits. Hoe uniek kan bellmarkgames de in fruitautomaten genereren? Ze zijn allemaal te bespelen in vijf 5 talen en te bespelen met vele betaalmogelijkheden! Toegang tot het bonusspel krijg je op het moment dat er op rol nummer drie, vier en vijf een bepaald symbool verschijnt. Dit symbool is het 'De man met de zeis'. Nieuw! Vandaag 1 november 2012 is de Fruitman gearriveerd, samen met "The sound of Fruit", zijn dit de laatste telgen in ons assortiment. En voor The Lord of the Reels was de release op acht juni

TombrobberThe war of the earth

Toegang tot het bonusspel krijg je op het moment dat er op rol nummer drie, vier en vijf een bepaald symbool verschijnt. Dit symbool is het ‘De man met de zeis’.
maar de beloning is rijkelijk. Op het moment dat je eenmaal toegang hebt verkregen tot het bonusspel, kan het geld innen beginnen. De duivel heeft een aantal personen op een rijtje gezet en jij moet vijf zondes gaan verdelen. Zijn alle zondes bij de juiste personages neergezet? Dan pak jij een grote prijs! .

The night of the exhibitsThe amazing fruitman

Deze release is dd 19 oktober 2011, de Night of the Exhibit, 2 november: Tombrobber. Vanaf 17 februari 2012 is de War of the Earth gearriveerd, voer oorlog en vecht tot de laatste snik met deze verbazingwekkende slotmachine. Hoe kan het ook anders of de randomrunner en wildtimer staan hier gepositioneerd. Toch zijn dit niet de meest gespeelde fruitautomaten van Bellmark. De Dynamite de Luxe, met zijn ongekende aantal features en waanzinnige spelervaring staat bij ons op nummer 1.

FrankNsteinJonas Band 003 fruitautomaat

Welkom in de wereld van het gokken, nergens anders kan je in zo’n korte tijd een enorm geldbedrag winnen. In vele cafés en uitgaansgelegenheden staan speelautomaten, waar nog ouderwets munten in moeten worden geworpen. Het rollen draaien en zo af en toe komt er een leuk bedrag uit, maar nooit meer dan hooguit honderd euro’s. Dit is allemaal verleden tijd en de grote naam daarachter is Net Entertainment, zij zijn gespecialiseerd in het maken van online videoslots. Het ‘Devils Delight’ slot is een van de meest gespeelde en gerespecteerde videoslots ooit. Ook jij kan meespelen, wacht geen moment meer!

giganticdinopark

Dinopark en Frank N stein Jonas Band, geheim agent gokkasten, eens gespeeld blijft gespeeld! De ‘Devils Delight’ gokkast is niet alleen leuk, maar ook enorm spannend.
Onwijs originele afbeeldingen staan op de rollen en de meest geweldige features helpen jou bij het winnen van een prachtig geldbedrag. De naam ‘Devils Delight’ zegt al genoeg, de duivel zal met je meespelen. De bekendste kenmerken van dit kwaadaardige figuur komen langs, denk bijvoorbeeld aan het getal ‘666’ of de enige echte man met de zeis! Een koelbloedig persoon zal zich niet laten afleiden en wint de hoofdprijs.

Man in very Dark suitesindianasmith

Bonus, een woord dat iedereen graag hoort. Bij het ‘Devils Delight’ videoslot kan en zal je hoogstwaarschijnlijk ook gebruik maken van het bonusspel. Je zal daadwerkelijk op de proef gesteld worden, maar de beloning is rijkelijk. Op het moment dat je eenmaal toegang hebt verkregen tot het bonusspel, kan het geld innen beginnen. De duivel heeft een aantal personen op een rijtje gezet en jij moet vijf zondes gaan verdelen. Zijn alle zondes bij de juiste personages neergezet? Dan pak jij een grote prijs!

Mobiele alternatieven

Game 2000 html5 fruitautomaat

mobiele telefoon gokkast twin-joker
Helaas kunnen de cineslots fruitautomaten niet op je mobiel of tablet gespeeld worden. Dit zijn gokkasten die een flash script gebruiken die niet ondersteund wordt door android. Om toch gokkasten en andere games te spelen raden wij jou oranjecasino aan. Mobiel te spelen en heel veel keus! Net zoals Macau in China zijn wij grootst opgezet, wij zijn ook voor de Chinezen die in Nederland wonen toegankelijk. Probeer hem ook eens uit om alle mogelijkheden persoonlijk aan de tand te voelen. Schrijf gerust je eigen tips en trucks op papier, en verstuur ze aan ons. Meer cineslots worden dit jaar verwacht, waarschijnlijk komt de eerst al in februari uit! Zo kunnen we andere spelers ook helpen. Zoals je linksboven hebt kunnen zien informeren wij je ook over de 7red produkten. Via deze link kan je ook hun algemene voorwaarden lezen.